Cautare

14784 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (4.43 secunde)
Dar comportamentul pe care acest individ - expresia ii apartine - l-a avut fata de niste oameni absolut onorabili ai tarii, din ale caror impozite isi asigura luxul, este deplorabil. Ca si cum ar scuipa in ciorba, in vazul tuturor celor de la masa vanatoreasca a dealer-ului BMW.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a opta parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
Articolele ziaristului Eminescu, atat de actuale / curentul / George Roncea - Nimic nu e mai periculos pentru constiinta unui popor decat privelistea coruptiei si a nulitatii recompensate, scria ziaristul Mihai Eminescu in urma cu peste 130 de ani, atat de actual si astazi.
A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Pe cea mai ingusta dintre ele se insirau, asemenea, fara nimic care sa le deosebeasca, afara de vreo lada uitata in fata uneia ori un ulcior vechi, odihnind pe pervazul ingust al geamlacului mic si prafuit. A intrat in cea dintai pravalie.
In opinia sa, controversa revolutie/lovitura de stat nu exista si afirma ca in decembrie '89 a fost o Revolutie, prin consecinte: ... In acest moment, credeti ca Romania a meritat si/sau merita sacrificiul tinerilor de acum 25 de ani?
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN.
Textul pe care il puteti citi in continuare este preluat si adaptat dupa un articol excelent, intitulat Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat orasul, aparut pe site-ul ct100.ro (fara autor). ... La o statie a urcat Troy Canty, un tanar de culoare, alaturi de 3 prieteni.
Cum interpretam analizele pentru colesterol si trigliceride Pentru a sti cum sa interpretam analizele de colesterol si trigliceride este important sa intelegem in primul rand ce sunt colesterolul si trigliceridele.
Dupa ce PSD i-a invalidat mandatul de consilier local, ieri, i l-au anulat si pe cel de consilier judetean. Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Povestea incepe pe 5 martie, cand agentul Stefanita Cristian Nedelcu a primit o spaga de 200 de lei de la un testator al Directiei Generale Anticoruptie, ca sa nu-l sanctioneze pentru ca a trecut cu masina pe rosu.
Dupa vizita delegatiei FMI, guvernul are o misiune imposibila, si aceea de a reduce anual cu 0,5% din PIB cheltuielile cu salariile din sectorul bugetar.
Nu al unui meci de fotbal, ci al votului cu care ne-a obisnuit Curtea Constitutionala de ceva vreme incoace. ... Fie ca sunt santajabili, fie ca au fost propusi de actuala coalitie guvernamentala si au obligatii politico-morale, 5 judecatori ai Curtii sunt, fara exceptie, de partea Puterii.
Guvernul s-a reunit luni dimineata, la ora 10.00, in sedinta speciala, pentru a aproba varianta finala a proiectului de modificare a Codului Muncii. ... Forma finala a Codului Muncii a fost aprobata.
Un sfert de milion de euro, atribuit fara licitatie pentru renovarea Senatului - vezi cui Senatul Romaniei va renova fatada sediului institutiei, inclusiv balconul cabinetului presedintelui Mircea Geoana, cu peste un milion de lei fara TVA.
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale. ... Regele a fost decorat in sedinta solemna din Parlament.
Regele Mihai a sosit ieri-dimineata la parlament, insotit de membri ai familiei regale, fiind intampinat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, si de Garda de Onoare. Regele a fost primit la intrarea de la Senat cu Garda de Onoare.
Centura de ocolire a Clujului naste in continuare scandal Senatorii PSD din Cluj, Alexandru Cordos si Sorin Bota, precum si colegul lor de partid, deputatul Cornel Itu, au anuntat ca vor sesiza Curtea de Conturi in legatura cu lucrarile de la centura de ocolire a Clujului de pe ruta Valcele - Apahida.
google-analytics.com